Weekend cu meciuri de minifotbal

de Admin 0

Din nou weekend fotbalistic în Complexul Dolce Vita de la Târgu Jiu. Totul debutează cu Campionatul Primăriilor din județul Gorj, continuă cu Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita şi se termină cu Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj. Multe ore de fotbal, din nou meciuri importante pentru configurarea clasamentelor.

Şase meciuri din Campionatul Primăriilor au loc sâmbătă, începând cu ora 11:00. Cel mai interesant duel va fi unul la distanţă între primele două clasate, Primăria Telești și Primăria Motru, echipa din Telești având un avans de două puncte în clasament față de Motru.

Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, competiția regină, programează meciuri echilibrate și interesante în etapa cu numărul 12. Liderul Dream Team trebuie să-și apere primul loc în meciul cu echipa de pe locul 3, ISU Gorj, în timp ce principala urmăritoare a celor de la Dream Team, Peppy Dolce Vita, are un test foarte puternic în compania unei echipe aflate în urcare în clasament, Farmacia Victoria.

În fine, meciurile din Campionatul Firmelor se vor desfăşura duminică începând cu ora 15.00, atunci când joacă Media Gorj contra celor de la Artego.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul