Weber: ”N-am înțeles discuțiile despre candidatura lui Mihai Prunariu”

de LM 0


”N-am înțeles discuțiile despre candidatura lui Mihai Prunariu” a declarat, luni, Mihai Weber după ce, înaintea conferinței județene de alegeri, un cotidian local a anunțat că șeful AJF ar urma să candideze la funcția de președinte al PSD Gorj.

Conform ziarului respectiv, Prunariu urma să-și depună candidatura duminică, dar asta nu s-a întâmplat. Noul președinte al social-democraților nu știe de unde s-a iscat întreaga tevatură. Așteaptă un răspuns chiar de la Mihai Prunariu.

Mihai Weber a venit și cu un avertisment pentru noii vicepreședinți și membri ai Biroului Politic Județean, înaintea alegerilor europarlamentare.

“În situația în care rezultatele nu vor fi cele pe care le dorim, există foarte mulți pe banca de rezerve doritori să intre în această luptă. Echipa poate fi modificată în orice clipă, dacă nu se ating criteriile de performanță pe care le impunem”, a declarat noul președinte al PSD Gorj.

Mihai Weber a mai anunțat că vor fi organizate conferințe de presă săptămânale la PSD Gorj, la care vor participa minimum doi primari, posibil și de la alte partide.

Distribuie articolul