Weber îl contrazice pe Cârciumaru în privința noului sondaj PSD

de LM 0


Weber îl contrazice pe Cârciumaru în privința noului sondaj PSD pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Deputatul susține că nu sunt sondate numai 3 persoane, așa cum afirma Florin Cârciumaru, joi, la Interviurile Infinit FM. Mihai Weber recunoaște, însă, că Ciprian Florescu este o variantă viabilă de candidat, în condițiile în care actualul prefect de Gorj a ieșit al doilea, după Adi Câmpeanu, în primul studiu, cel realizat de Universitatea ”Constantin Brâncuși”.

La Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru a declarat că numai 3 persoane au fost incluse în cel de-al doilea sondaj pe care PSD îl face pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu: prefectul Ciprian Florescu și cei doi viceprimari Aurel Popescu și Adrian Tudor.

Cârciumaru a mai spus că prefectul Florescu stă foarte bine la notorietate în Târgu-Jiu iar, în cazul în care va fi desemnat candidat, va avea susținere totală și din partea viceprimarului Adrian Tudor.

Mihai Weber, însă, îl contrazice pe Florin Cârciumaru. Liderul PSD Gorj spune că sunt mai multe persoane incluse în studiu, la Târgu-Jiu, și anunță că a fost demarat sondaj de opinie și pe municipiul Motru. În ceea ce-l privește pe Ciprian Florescu, îl consideră o variantă bună de candidat.

Viceprimarul PSD Adrian Tudor este convins că atât el, cât și ceilalți doi candidați vehiculați- Ciprian Florescu și Aurel Popescu- îl pot învinge fără probleme pe liberalul Marcel Romanescu, în 2020.

Distribuie articolul