Weber, după discuțiile cu ministrul Anton: „Vrea să vină în Gorj. Boza NU va fi schimbat”

de LM 0


Ministrul Energiei, Anton Anton, va veni în Gorj, anunță deputatul Mihai Weber.

Parlamentarul PSD a purtat, în ultima vreme mai multe discuții, cu noul șef de la Energie. A ajuns la concluzia că este preocupat de cărbune, de realizarea de investiții și deschiderea fronturilor de lucru în cariere.

„Ministrul dorește să facă și o vizită la Gorj. Vrea să vadă exact care este situația CE Oltenia în teren”, a precizat, miercuri, Weber.

„Mi-a plăcut cum a abordat problema CEO, a producției de energie pe bază de cărbune. E preocupat de investiții, de deschiderea fronturilor de lucru, în urma discuțiilor de marți, o jumătate de oră am stat de vorbă cu domnia sa, am constatat că dorește să facă ceva, să rămână ceva în urma domniei sale, abordarea sa este extrem de pragmatică în ceea ce privește CEO. Este și un om de acțiune, dorește ca în următoarea perioadă, după ce familiarizează cu treburile de la minister, mi-a promis că va face o vizită pentru a vedea exact situația pe teren. Așteptăm și rezultate, îmi place că nu este un om de vorbe, ci unul de fapte. A spus că nu-și dorește prea multe discuții, ci să tragem concluziile după o perioadă în care am și făcut ceva”, a spus Weber.

Anton Anton nu ia în calcul schimbări în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Mihai Weber spune că Sorin Boza și echipa sa au performat, așa că nu sunt motive de demiteri.

Distribuie articolul