Weber: Data conferinței județene, stabilită de Comitetul Executiv Național

de LM 0


Deputatul Weber bate în retragere după ce Florin Cârciumaru a anunțat că are susținerea centrului și va rămâne până în 2020 la șefia PSD Gorj.

Mihai Weber acuză presa că i-ar fi interpretat greșit declarațiile, din ultima perioadă și ar fi lansat ideea că l-ar interesa scaunul lui Cârciumaru. Printre altele, deputatul a spus că are de gând să candideze într-un tandem cu președintele Consiliului Județean, Cosmin Popescu, la următoarea conferință de alegeri. „Declarațiile domnului Cârciumaru au fost clare, „nu voi mai candida la următoarele alegeri”, nu a zis că plec azi-mâine. Iar declarațiile mele au venit pe fondul celor ale domnului senator, în varianta în care domnul Cârciumaru nu va mai candida, se schimbă cu totul datele problemei, e cu totul altă abordare. Acum nu-mi doresc președenția, dar dacă domnul Cârciumaru nu va mai candida…Am spus că aș merge în tandem cu domnul Cosmin Popescu pentru a elimina acele speculații cum că eu și cu Cosmin Popescu ne vom disputa președenția partidului și va exista tot timpul o concurență. Nu, nu va exista și este o echipă care s-a format și care va continua, indiferent ce vor unii sau alții”, spune Weber.

Weber: Comitetul Executiv stabilește

În ceea ce privește organizarea unei conferințe județene de alegeri, Mihai Weber zice că decizia nu va fi luată la Gorj ci în Comitetul Executiv Național. „Cârciumaru a dpus că alegerile vor avea loc când va decide centrul, deci nu impune vreo dată cineva din teritoriu. Decizia se va lua într-un Comitet executiv național și acolo unde este cazul să se organizeze și unde se dorește să se organizeze alegeri se va trasmite data și perioada când se vor organiza alegeri. Dacă se organizează și știe dânsul că va fi în 2020 atunci cu atât mai bine pentru că am elimina orice fel de discuții”, adaugă Weber.

Distribuie articolul