Weber: „Cine i-a cerut demisia lui Cârciumaru? Inventăm povești!”

de LM 0


Weber, revoltat după ce Cârciumaru a declarat, în presa locală, că i se cere demisia din funcția de președinte al PSD Gorj, deși are cele mai multe voturi în spate. ”Dacă la CEx s-a hotărât să se organizeze alegeri numai cu conducerile interimare, eu ce să fac? Să-mi dau demisia? Pentru ce am făcut atâţia ani, cred că nu merit să-mi întrerup mandatul prin demisie ca să organizăm alegeri de dragul de a organiza alegeri” a declarat Florin Cârciumaru. ”Cine i-a cerut demisia? Inventăm povești!” reacționează Mihai Weber.

Mihai Weber, revoltat după ultimele declarații făcute de Florin Cârciumaru. Deputatul afirmă că nimeni nu i-a cerut niciodată senatorului să plece din fruntea PSD Gorj.

Florin Cârciumaru a cerut să fie făcut sondaj de opinie pentru a se demonstra că este omul care poate aduce cele mai multe voturi pentru partid.

”Tu, PSD, ai în curte un om care aduce cele mai multe voturi faţă de toţi cei care vor să conducă. Facem un sondaj şi vedem cine are cele mai multe voturi. Lider politic e cel care aduce voturi. Eu am adus voturi şi vreau să fiu lăsat să-mi fac treaba pentru că tot eu voi fi cel care va aduce voturi”, a declarat senatorul.

Mihai Weber zice că nu are nimic împotriva sondajului dar reafirmă că actuala conducere a PSD Gorj este în interimat. Cât despre faptul că cineva i-ar fi cerut demisia lui Florin Cârciumaru, Weber zice că sunt povești.

Distribuie articolul