Vine și prima victorie la Motru pentru Pandurii ?

de LM 0


Pandurii Târgu Jiu caută prima victorie din Liga 2 pe teren propriu. Gorjenii își dispută meciurile, cel puțin din prima parte a sezonului, la Motru după ce au renunțat la varianta Turnu Severin, folosită la jocurile din Liga 1. Asta până când noua bijuterie de stadion de la Târgu jiu va fi gata. Dacă în deplasare, băieții lui Adrian Iencsi au mers foarte bine, vezi victoriile de la Mioveni sau Balotești, la Motru bilanțul e foarte prost: un egal cu Târgoviște și două eșecuri, cu Sibiu și Clinceni.

Pandurii au șansa primei victorii sâmbătă de la ora 11:00, în etapa a 8-a, atunci când primesc vizita celor de la CS Afumați, locul 15 în clasament, cu doar 7 puncte din 7 meciuri. Nici Pandurii nu stau grozav însă raportat cu obiectivul declarat, promovarea. Sunt pe locul 10, cu 11 puncte.

„Va fi o partidă la fel de dificilă cum am avut și cu CS Balotești. Poate chiar o echipă mult mai omogenă, cu un antrenor care lucrează de mult timp la Afumați. Au început și ei foarte prost campionatul, dar și-au revenit foarte bine. Au câștigat 2-0 cu UTA și scorul putea să fie mult mai mare. Urmează un meci destul de greu pentru noi.” Adrian Iencsi, antrenor Pandurii Târgu Jiu, la un post de televiziune local

Distribuie articolul