Vîlceanu: PMP şi USR fac jocurile PSD

de LM 0

Preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a declarat că celelalte partide de Dreapta vor face jocul PSD la alegerile parţiale de la Târgu Jiu, dacă nu îl vor susţine pe liberalul Marcel Romanescu, cotat cu cele mai bune şanse. Altfel, Vîlceanu susţine că nu înţelege de ce PMP şi USR nu-l vor pe liberalul Marcel Romanescu drept candidat comun la alegerile parţiale. „Din păcate pentru noi sau din păcate pentru oamenii care vor o schimbare în Târgu Jiu, există o bâjbâială din partea PMP şi a USR în sensul în care PMP-ul apare în fiecare săptămână cu un alt candidat, iar cei de la USR au o frustrare în legătură cu PNL şi nu pot depăşi chestiuni mici care nu au niciun fel de relevanţă. Nu cred că interesează pe cineva dacă există frustrări şi care sunt acestea”, a menţionat Dan Vîlceanu.

 

Romanescu ar avea şanse mai bune

Parlamentarul liberal Vîlceanu este de părere că Dreapta ar fi avantajată dacă l-ar susţine pe Marcel Romanescu, întrucât nici PMP şi nici USR nu vor găsi un candidat mai bun decât cel liberal. „Am stat de vorbă, le-am întins o mână. La PNL lucrurile sunt traşate. Şi la organizaia judeţeană şi cea locală. Nu este crucial să fim sprijiniţi de alte partide. Nu înţeleg de ce ar trebui să se bată partidele de dreapta între ele. Ei se pretind a fi partide anti-PSD”, a spus Dan Vîlceanu.

 

Bugă apare pe turnantă

Președintele PRU Gorj, Rudi Bugă, îl contrazice pe Dan Vîlceanu şi spune că liberalii i-ar fi ofertat fiul pentru candidatura la Primăria Târgu Jiu. Şi PMP ar fi făcut un astfel de demers. „Eu le-am spus că dacă vor să-l susțină, să-l susțină independent“, a declarat Rudi Bugă la Radio Infinit. „PNL nu poate să reprezinte o variantă pentru mine pentru că este într-o buimăceală ideologică. Nu s-a pus problema de a-l înlocui pe Romanescu“, a declarat însă Robert Bugă.

Marcel Romanescu refuză să creadă orice scenarii şi mai ales că ar putea pierde pentru a doua oară şansa de a candida la primărie.

MĂDĂLINA TUDOR

Distribuie articolul