Vîlceanu despre Romanescu: ”Mi-a lăsat și mie impresia că vrea să plece, recunosc”

de LM 0


Pentru prima dată, Dan Vîlceanu ia în calcul, public, varianta ca Marcel Romanescu să NU mai fie candidat PNL în 2020. ”Mi-a lăsat și mie impresia că vrea să plece, recunosc” a declarat, vineri, președintele liberalilor, într-o conferință de presă.

Vîlceanu a fost întrebat cum comentează declarațiile liderului PSD Gorj, Mihai Weber, cum că actualul edil al Târgu-Jiului este o variantă de candidat și pentru social-democrați, la localele de anul viitor.

Vîlceanu zice că, până la jumătatea lunii iulie, va fi o perioadă de evaluare în cadrul PNL Gorj. Vor fi purtate discuții cu organizațiile și primarii și întrebați cei care vor să plece.

Vîlceanu a mai spus că PNL Gorj NU va căuta un candidat de rezervă pentru Târgu-Jiu, câtă vreme Romanescu rămâne în Partidul Național Liberal.

Dan Vîlceanu rămâne intransigent în cazul primarului de la Bumbești-Jiu, Constantin Bobaru, care a rămas fără sprijinul PNL după ce, în campania electorală pentru alegerile europarlamentare, a apărut în conferința de presă a PSD.

Distribuie articolul