Vîlceanu, atac la parlamentarii PSD de Gorj. ”Incredibil cât de mincinoși pot să fie!”

de LM 0


Deputatul Vîlceanu a dat vina pe PSD, joi, pentru problemele din cadrul Complexului Energetic Oltenia și a enumerat ”minciunile” liderilor social-democrați.

Liderul PNL Gorj a amintit că CEO încă plătește certificate verzi pentru energia consumată în cariere, deși a fost dată lege de scutire de la plată, în urmă cu un an. Și asta pentru că, nici până în ziua de azi, ministrul Energiei nu a notificat Comisia Europeană privind această formă de ajutor de stat.

Dan Vîlceanu declară că parlamentarii PSD au modificat de două ori Codul Silvic, dar degeaba. Nici până acum nu s-a rezolvat problema defrișărilor pentru crearea fronturilor de lucru, în cariere. Senatorul Florin Cârciumaru chiar l-a interpelat, recent, pe această temă pe ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș.

Tot la categoria „minciuni” ale PSD, Dan Vîlceanu încadrează și promisiunile referitoare la strategia energetică a României dar și la drumul expres Târgu-Jiu-Craiova.

În conferința de presă, liderul PNL Gorj a amintit și că premierul Dăncilă și-a trecut drept realizare, în primul său bilanț întocmit la 6 luni de la învestirea în funcție, stadionul din Târgu-Jiu, care nu este dat în folosință nici astăzi. Vîlceanu nu uită nici de promisiunile ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Distribuie articolul