Victorie la scor pentru Pandurii. Bogoi: ”Nu putem face performanță cu zero lei”

de LM 0


Pandurii a făcut, sâmbătă, scorul etapei, 5-2 contra Dacia Unirea Brăila. Adrian Bogoi cere bani pentru echipă. ”Nu putem face performanță cu zero lei” a declarat, după meci, tehnicianul gorjenilor.

Pandurii Târgu-Jiu a reuşit prima victorie din 2019, cu ultima clasată. Pentru gorjeni au înscris: Blejdea, Patrik Popescu, Tudoran de două ori și și Robert Bratu. Alb-albaștrii au acumulat 32 de puncte, fiind la egalitate cu alte trei formaţii: Energeticianul, Ripensia Timişoara şi Metaloglobus.

Antrenorul Adrian Bogoi a solicitat conducerii să aducă un antrenor cu portarii. Postul a rămas liber după ce Răzvan Stanca a decis să colaboreze cu loturile naţionale de juniori.

Bogoi a atenționat conducerea clubului de fotbal că trebuie plătite restanțele salariale. Tehnicianul a comentat că, de un an și jumătate, se fac promisiuni că se vor găsi soluții de finanțare, dar fără rezultat.

Bogoi a mai spus că toate echipele aflate, acum, sub Pandurii Târgu-Jiu în clasament, stau mult mai bine din punct de vedere financiar și fac eforturi să rămână în Liga a doua.

Florentin Petre, antrenorul Brăilei, a comentat că speră în continuare la salvarea echipei sale de la retrogradare, deși este ultima în clasament. La fel ca Pandurii, Dacia Unirea se confruntă cu probleme financiare.

Distribuie articolul