Victor Rebengiuc, dezamăgit la 100 de ani de la Marea Unire. “Viitorul îl văd o nenorocire”

de LM 0


Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai iubiți actori, a mărturisit ce simte în ziua de 1 Decembrie. Paradă militară, discursuri sforăitoare ale politicienilor și fasole cu ciolan afumat. Cam asta a fost imaginea zilei de 1 Decembrie. Actorul a făcut o mărturisire emoționantă.

„Dezamăgire. Deznădejde. Atât. Nu e în niciun fel acest moment. Este o nenorocire! Mie îmi lipsesc 15 ani până la 100, pentru mine a fost important accesul la tron al regelui, faptul de la 23 August a fost un act important politic făcut de rege şi, pe urmă, sunt numai momente de nenorocire – din 1945 şi de la alegerile din 1946 sunt 50 de ani de nenorocire, din care n-am scăpat. Şi cine ştie când vom scăpa? Eu, unul, mi-am pierdut orice nădejde. Viitorul îl văd o nenorocire. Aceeaşi nenorocire. Îl văd sumbru. Românii trebuie să voteze ca lumea, să îşi dea seama ce se întâmplă, dar nu ai cu cine vorbi. Nimeni nu se gândeşte la ţară”, a spus Victor Rebengiuc pentru news.ro.

Aproape 4.000 de militari au defilat, sâmbătă, 1 decembrie, la parada militară din București, organizată cu ocazia Centenarului Marii Uniri. (libertatea.ro)

Distribuie articolul