Victor Ponta crede că Pro România va obține peste 10%, în alegerile europarlamentare din 26 mai

de LM 0


Victor Ponta crede că Pro România va obține peste 10%, în alegerile europarlamentare din 26 mai, la nivel național și poate chiar mai mult la Gorj.

După o vizită, miercuri, la Motru, fostul premier a ținut, astăzi, o conferință de presă la Târgu-Jiu. La debutul discuției cu jurnaliștii, Ponta a glumit pe seama fostului său partid, după ce a observat că este închis sediul organizației PSD Gorj.

Victor Ponta s-a declarat mulțumit de modul în care militanții Pro România s-au mișcat în această campanie electorală. Crede că, în Gorj, scorul pe 26 mai va fi peste media pe țară. Ponta i-a îndemnat și pe simpatizanții PSD să voteze Pro România pentru ”a scăpa de Liviu Dragnea”.

În conferința de presă, Victor Ponta a abordat, din nou, problema Complexului Energetic Oltenia și a împrumutului de 500 de milioane de lei, contractat de companie pentru plata certificatelor de carbon pe 2018.

Deputatul de Gorj s-a întrebat de unde va mai avea CEO bani de investiții, dacă tot ce obține din vânzarea de energie se duce pe rate.

Distribuie articolul