Viceprimarul Tudor: Romanescu NU ne-a solicitat sprijinul. Romanescu: Tudor este ABSENT din activitatea primăriei

de LM 0

Adrian Tudor, atac la Marcel Romanescu pe tema deszăpezirii Târgu-Jiului.

”Acum i se vede capacitatea de gospodărire a orașului și lipsa de intenție, măcar, de a face echipă cu viceprimarii!” acuză social-democratul.

Deși este viceprimar, Tudor afirmă că nu știe nimic despre programul de deszăpezire, unde anume se intervine. În plus, nu vede utilaje pe străzi.

Tudor susține că primarul Romanescu nu i-a băgat în seamă pe cei doi viceprimari ai Târgu-Jiului și nu le-a solicitat sprijinul, în această perioadă.

”Se uită în gura unor oameni care n-au avut serviciu în viața lor, n-au construit nici măcar un coteț de câini! Ăia conduc orașul!” acuză social-democratul.

Tudor critică faptul că, în duminica în care a fost cod portocaliu de ninsori, până și Primăria Târgu-Jiu a rămas fără curent electric, vreme de 24 de ore, iar telefonul cetățeanului n-a funcționat.

În replică, primarul Marcel Romanescu zice că nimic nu i-a împiedicat pe viceprimari să se implice în deszăpezirea orașului. Edilul liberal mai spune că preferă să lucreze singur decât cu un colaborator precum Adrian Tudor.

Distribuie articolul