Vicele Adi Tudor: „Nu dă bine ce a spus Weber”

de LM 0


Adrian Tudor îi dă replica lui Mihai Weber. „Nu dă bine să spui că ai pe cineva pentru candidatură, dă bine dacă spui că ai pe cineva pe care să-l aduci la muncă la partid”, comentează viceprimarul Târgu Jiului.

Reacția vine după ce deputatul președinte executiv al PSD Gorj, a spus că are două variante de candidat, dintre care una chiar foarte bună pentru Primăria Târgu-Jiu, în 2020. Se știe deja că Adrian Tudor își dorește să candideze. Numai că, Weber a zis că nu toate numele vehiculate acum, pot intra în cărți.

„Nu cred că are motive să mă taxeze colegul de partid, Weber. Dacă l-aș fi deranjat cu ceva, am fi purtat o discuție personală. Eu sunt perfect de acord cu ce a spus președintele Cârciumaru. Candidații, nu doar la Primăria Târgu Jiu, în 2020 vor trebui stabiliți în baza unor sondaje de opinie, nu cred că se poate discuta așa „am eu pe cineva și îl aduc să candideze”. Nu dă bine. Cred că dă mai bine să spui „că am pe cineva care ar putea să candideze și vrea să muncească în partid”. Dacă a spus că acel candidat are în jur de 40 de ani și are experiență în administrația locală se putea referi și la mine. E un punct de vedere al domnului Weber pe care eu îl respect, dar cred că se dă prea mare importanță subiectului. Eu nu am ieșit și am spus că vreau să candidez, am spus doar că sunt unul care poate fi luat în calcul pentru candidatură. Sigur, dacă voi candida, voi avea susținerea domnului Weber, am făcut echipă bună la Parlamentare când a ieșit deputat de două ori și sunt sigur că vom face echipă bună în continuare”, a spus Tudor.

Distribuie articolul