Vezi ce probleme au moldovenii

de LM 0

  • Echipa din Botoşani a făcut deplasarea cu trenul, antrenorul principal este suspendat în acest joc

 

Nu doar cei de la Pandurii au probleme, ci şi adversarii lor din Botoşani. Aceştia au probleme financiare, aşa că echipa a făcut deplasarea pentru acest meci cu trenul. „Îmi aduc aminte de perioada când eram elev, când făceam multe deplasări cu trenul. Nu am mai fost de vreo 30 de ani la cuşetă, acum mi-am adus aminte dar sper că nu pentru foarte mult timp! Sper ca băieţii să reuşească să facă o partidă bună, şi am spus: nu mergem până la Turnu Severin fără să aducem şi ceva în traistă, cum se spune, mai ales că este cea mai lungă deplasare”, a comentat antrenorul moldovenilor, Leo Grozavu.

Şi extrema moldovenilor, Cătălin Golofca vrea victoria din acest meci. „Ne aşteaptă un meci destul de greu cu o echipă bună şi în creştere de formă. Chiar dacă au pierdut ultimele meciuri au jucat destul de bine. Mergem acolo să jucăm şi să ne întoarcem cu cele trei puncte”, spune Cătălin Golofca.

 

Au antrenorul suspendat

În acest joc, moldovenii nu îl vor avea pe bancă pe Leo Grozavu, antrenorul fiind suspendat. Un avantaj pentru olteni? Greu de spus. „Tot ce faci în săptămâna premergătoare jocului este important pentru echipă. Un antrenor poate ajuta echipa în timpul jocului în anumite momente, dar nu ştiu cât ne ajută pe noi faptul că Leo Grozavu este suspendat. Ei au trasee bine stabilite în joc, au stilul lor de joc, sunt agresivi cu sau fără Leo Grozavu pe bancă”, a încheiat Stoican.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul