Vezi ce au pregătit cercetașii Centrului Local „Ecaterina Teodoroiu ” Târgu-Jiu pentru 20 noiembrie, Ziua universală a copiilor-World Children Day

de LM 0

Comunicat de presa
Noi, cercetasii Centrului Local „Ecaterina Teodoroiu ” Targu-Jiu din cadrul Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei, impreuna cu copii din cadrul Centrului de Servicii Comunitare pentru Copilul aflat in Dificultate din cadrul DGASPC Gorj si alti tineri care au raspuns deja invitatiei , va chemam sa traiti alaturi de noi bucuria unei zile speciale, in care pacea si prietenia stau laolalta.
Daca am reusit sa va trezim interesul , va asteptam duminica 19.11.2017 ora 12:00 A.M., in centrul orasului Targu Jiu in zona Amfiteatru , unde vom scrie cu ajutorul cercetasilor si a celorlalti copii „World Children Day”. Ce aniversam? 20 noiembrie este Ziua universală a copiilor-World Children Day- ce marchează ziua în care Adunarea Generală a ONU a adoptat, în 1959, Declarația pentru Drepturile Copiilor și, în 1989, Convenția pentru Drepturile Copiilor (1989). Documentul exprimă un set de drepturi universale ale copilului, cum este dreptul la identitate, nume şi naţionalitate, dreptul la educaţie şi dreptul la cele mai înalte standarde de sănătate şi protecţie împotriva abuzului şi exploatării. Cu aceata ocazie UNICEF, inclusiv Unicef Romania, organizeaza diferite evenimente pentru a celebra aceasta zi, iar noi vream sa le fim alaturi prin acesta activitate.
Haideti sa construim semnatura Zilei mondiale a copiilor ( „World Children’s Day”), sa ducem mai departe gandurile noastre de bine, de iubire… da de iubire , caci noi iubim oamenii frumosi si copiii fericiti, iubim natura si iubim viata asa cum ne-a fost lasata, traim intens copilaria, din lucruri mici construim lucruri mari intr-un flashmob special.
Va multumim,
PRESEDINTE FILIALA
ROXANA BOLTASU

Aniversată în fiecare an la 20 noiembrie, Ziua universală a copiilor-World Children Day-marchează ziua în care Adunarea Generală a ONU a adoptat, în 1959, Declarația pentru Drepturile Copiilor și, în 1989, Convenția pentru Drepturile Copiilor (1989).

Distribuie articolul