Vești îngrijorătoare despre starea Ionelei Prodan. Fiica ei a venit de urgență din SUA

de LM 0


Ceea ce părea o afecțiune minoră s-a dovedit a fi de fapt o complicație mai serioasă, în cazul artistei Ionelei Prodan, care a rămas internată la Spitalul Fundeni, după ce ce a acuzat dureri în zona inimii.

Ionela Prodan nu a fost, încă, externată şi încearcă să-şi revină după problemele cardiace cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Alături de artistă a fost Anamaria Prodan, dar, de două zile, femeia o are lângă ea şi pe cealaltă fiică, Anca. Aceasta a venit de urgență în țară (n.r. locuiește în Las Vegas) și s-a oprit direct la Spitalul Fundeni, acolo unde este internată mama ei. Veștile medicilor nu par să fie foarte bune, și motiv pentru care artista va mai rămâne internată pentru mai multe analize, fiind în continuare sub tratament specializat.

“Cunoscând problemele cardiace ale mamei sale, Anamaria şi-a dat seama la timp că trebuie să intervină un medic şi a fugit cu ea la spital. Medicii i-au facut investigaţii de specialitate şi i-au prescris un tratament. Va mai fi supusă şi altor controale şi în cazul în care sunt suspiciuni, cântăreaţa va mai rămâne o perioadă sub monitorizare atentă”, au povestit surse din anturajul Anamariei Prodan pentru Click! la scurt timp după internare.

Ionela Prodan a slăbit spectaculos în ultima perioadă şi a uimit pe toată lumea prin supleţea sa. Ea a dat jos 25 de kilograme şi acum cântăreşte doar 60 de kilograme. Fiica sa are grijă ca Ionela Prodan să fie fericită şi o ia cu ea în toate ţările în care călătoreşte. (click.ro)

Distribuie articolul