Vedetele de la “Ferma”, așteptate într-o casă înghețată! Au găsit geamurile bocnă, la -17 grade Celsius

de LM 0


Show-urile de supraviețuire sunt din ce în ce mai dure, iar “Ferma”, în noul format, s-a conformat tendințelor. Vedetele care s-au aliniat la start pentru premiul de 50.000 de euro au ajuns într-un loc unde se poate muri lejer de hipotermie.

18 concurenți – unii, vedete, alții, puțin sau deloc cunoscuți – au fost debarcați dintr-un camion în vârf de munte, la cabana care servește drept „fermă” în noul sezon: luptătorii Diana Belbiță și Cătălin Moroșanu, Brigitte Năstase, Ame Călin, fosta prezentatoare TV Geanina Ilieș, Florin Pastramă (văr cu soția lui Pepe, Raluca), Marius Crăciun (judoka, fost participant la „Ninja Warrior”), dansatorul Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent” de anul trecut, cântăreața Otilia „Bilionera”, Carmen Negoiță, Claudia „Cream” Pavel, Ioana Filimon (Miss România 2016), Otniela Sandu (fostă participantă la „Supraviețuitorul”), Jorge, Kamara, Remus Boroiu (campion la bodybuilding și fost concurent la Ninja Warrior’), Silviu Țolu (manechin și iubitul lui Lili Sandu) și Vali Bărbulescu.

Surpriza puțin spus neplăcută care i-a așteptat la toți aceștia „la locul faptei” a fost casa, înghețată bocnă. Într-un loc în care temperatura ajunge la -17 grade Celsius, înăuntru era fix ca afară!

Concurenții au fost nevoiți să învețe „pe repede înainte” cum să facă focul și înăuntru, într-o sobă veche și ruginită, cu numai o mână de lemne, ca să nu dea în hipotermie peste noapte!

La polul opus, Mihaela Rădulescu, vedeta care prezintă emisiunea, are parte de cu totul alte condiții, conforme cu statutul ei. În casa în care e cantonată pe perioada filmărilor – trei luni – are chiar și o sală de fitness, concepută special pentru ea. (libertatea.ro)

Distribuie articolul