Vedeta cu care s-a luptat Andreea Mantea pentru postul Biancăi Drăguşanu

de LM 0


Andreea Mantea i-a luat locul Biancăi Drăgușanu şi va fi noua prezentatoare a show-ului matrimonial prezentat până de curând de blondină.

Bianca Drăgușanu a încheiat colaborarea cu postul tv la care lucra, iar înlocuitoarea blondinei va fi Andreea Mantea. Bruneta, însă, s-a luptat pentru cârma emisiunii cu o altă vedetă de la noi, Paula Chirilă.

Actrița ar fi dat chiar un interviu, mai ales că a prezentat un timp emisiunea “Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1, dar şefii au decis că Andreea Mantea este cea care se potriveşte mai bine în rolul de prezentatoare şi i-au oferit ei postul.

Mantea are experienţă în emisiuni matrimoniale, astfel că noul format nu va fi o problemă pentru ea. Andreea Mantea este entuziasmată de faptul că va fi, din nou, alături de telespectatori, astfel că a ţinut să transmită şi un mesaj pentru toţi cei care vor să o revadă în faţa micului ecran.

„De-a lungul carierei mele în televiziune, în 12 ani, am avut parte de multe proiecte extrem de frumoase și de multe provocări inedite care m-au ajutat să fiu mai aproape de dumneavoastră, iar pe dumneavoastră alături de mine! Pentru asta vreau să vă mulțumesc din tot sufletul, pentru că fără voi nu aș fi ajuns până aici! Ei bine, a venit momentul pentru o nouă provocare! Este vorba de emisiunea “Te vreau lângă mine”! Este un proiect pe care eu îl îndrăgesc foarte tare pentru că ador proiectele în care este vorba de iubire! Va aștept cu drag și de această data să fiți alături de mine, iar eu de dumneavoastră încercând să rezolv cât mai multe probleme de suflet!”, este mesajul Andreei Mantea pentru fani. (spynews.ro)

Distribuie articolul