Vali Alexandru, la operaţie

de LM 0

sport-4

Pandurii se află într-o situaţie dificilă, echipa având mari probleme de efectiv. Ei bine, colac peste pupăză, atacantul Vali Alexandru a decis să se opereze şi astfel să rateze ultimele meciuri din 2016. Atacantul se putea opera şi în pauza de iarnă, însă a decis să o facă acum şi astfel să fie disponibil pentru pregătirea de iarnă.

 

A plecat să se „repare”

Vali Alexandru a avut de ales. Fie se operează acum şi ratează ultimele meciuri din acest an, fie se operează la iarnă şi ratează pregătirea. Atacantul s-a decis să se opereze la umăr şi astfel să nu mai joace în ultimele şase partide din acest an 2016. Decizia atacantului nu a picat prea bine pandurilor care au rămas fără atacant de meserie, George Ţucudean fiind accidentat, şi deci Grigoraş va improviza în avanposturi cu Liviu Antal.

 

Ce l-a convins

Medicii i-au recomandat lui Alexandru operaţia încă din momentul în care s-a accidentat. „Poţi juca, dar nu vei fi 100%. Rişti ca accidentarea să se agraveze”, a fost mesajul medicilor pentru Vali Alexandru.

Atacantul s-a accidentat la meciul din luna septembrie cu Concordia Chiajna, însă a decis să joace în continuare şi să amâne intervenţia pentru la iarnă. Dar, situaţia de la club l-a făcut pe Vali Alexandru să se răzgândească şi să se opereze în această perioadă.

C.BRUJAN

Distribuie articolul