Vâlceanu își face mea culpa după gafa cu Iriza. Senatorul nu-l iartă așa ușor. „Să bage capul în nisip”

de LM 0


„Am greșit și sper să nu fiu judecat prea dur” – Dan Vâlceanu își retractează, printr-o postare pe pagina de socializare, declarațiile făcute, marți, la Radio Infinit.

Deputatul PNL a spus că senatorul Scarlat Iriza a fost pe lângă subiect atunci când i-a acuzat pe liberali că n-au votat, în Senat, modificările la Codul Silvic, care ajută Complexul Energetic Oltenia. Vâlceanu a susținut că PNL a votat în favoarea legii dar, ulterior, și-a dat seama că a greșit.

„Trebuie să spun că am făcut confuzie cu un alt proiect, legat tot de fondul forestier” explică liderul PNL Gorj, pe facebook.

Scarlat Iriza a fost, însă, foarte deranjat de reacția lui Vâlceanu. Se întreabă ce părere au primari liberali, din zonele miniere, despre cele întâmplate. „M-au deranjat extraordinar multe lucruri. Am citit și eu pe Facebook că și-a cerut scuze, dar de ce PNL este împotriva CEO ? De ce Vâlceanu minte cu nerușinare, domnul Vlăduleanu în loc să se ocupe de problemele oamenilor din minerit la Bîlteni, hărțuiește angajații primăriei, care sunt simpatizanți ai ALDE. Să-i tragă acești primari la răspundere pe cei care au votat contra CEO”, a spus Iriza.

Tot pe Facebook, Dan Vâlceanu îi asigură pe angajații Complexului Energetic Oltenia că va vota legea, atunci când va ajunge în Camera Deputaților, forul decizional. Asta chiar dacă partidul său a fost împotrivă.

Scarlat Iriza, însă, îi recomandă deputatului PNL „să bage capul în nisip”. „A recunoscut, da, acum să bage capul în nisip, să nu mai iese pe la posturile TV centrale, el stând acum numai la București, a pierdut realitatea din Gorj. Cu votul lor sau fără, noi am avut o majoritate absolută, 72 de voturi din 69 cât ne trebuia, dacă nu era mediatizată această lege, nu o vota din necunoștiință de cauză, cum a spus că și eu sunt pe lângă subiect, v-ați convins acum cine a fost pe lângă subiect, Iriza sau Vâlceanu”, a încheiat Iriza.

Distribuie articolul