Vâlceanu îl acuză pe Cârciumaru că i-a copiat amendamentul pentru Uzina Mecanică Sadu

de LM 0


Vâlceanu îl acuză pe Cârciumaru că i-a copiat amendamentul pentru Uzina Mecanică Sadu. ”Sper ca interpelarea copiată de la mine, să aducă ceva bun pentru uzină. N-am o ranchiună, trebuie să aibă și ei activitate” comentează deputatul PNL Gorj.

Dan Vâlceanu a cerut, printr-un amendament depus la Legea Bugetului de Stat pe 2019, dar respins la vot, să fie alocate 23 de milioane de lei pentru modernizarea UM Sadu. În plus, într-o conferință de presă liderul liberal a dezvăluit că fabrica de armament de la Bumbești-Jiu are datorii de peste 60 de milioane de lei.

Toate aceste aspecte au fost semnalate și-n interpelarea trimisă, zilele trecută, de senatorul PSD Florin Cârciumaru ministrului Economiei.

Joi, la Interviurile Infinit FM, Florin Cârciumaru a declarat că este posibil ca o parte din comenzile pentru fabrica de la Cugir să fie transferate către Uzina Mecanică Sadu, în perioada următoare. Senatorul PSD a explicat că alege să-și interpeleze proprii miniștri, pentru că altfel nu crede nimeni că parlamentarii sunt preocupați de problemele județului.

Distribuie articolul