Vâlceanu despre atacurile lui Romanescu: ”Cred că își dorește să fie președinte, altfel nu se justifică. Aveți vreo altă explicație?”

de LM 0


Dan Vâlceanu crede că Marcel Romanescu vizează funcția de președinte al PNL Gorj. ”Cred că își dorește să fie președinte, altfel nu se justifică. Aveți vreo altă explicație, poate să ne spună de ce se întâmplă atacurile acestea la mine acum?” s-a întrebat deputatul într-o emisiune la un post local de televiziune. Totul după ce primarul Târgu-Jiului a transmis, vineri, cât se poate de clar, că ori el ori Vâlceanu la PNL Gorj.

Într-o emisiune la Tele 3, Dan Vâlceanu a răspuns la câteva dintre acuzațiile pe care i le-a adus Marcel Romanescu. Una dintre ele a fost aceea că ar fi fost foarte supărat, având o față ”de înmormântare”, în emisiunea în care s-a comunicat rezultatul exit-poll-ului din ziua alegerilor parțiale din 2017.

Vâlceanu zice că n-a fost deloc așa, pentru că aflase scorul dinainte de emisiune, ba chiar l-a sunat pe Romanescu să i-l comunice.

Vâlceanu a mai spus că dacă el n-ar fi dorit, Romanescu nu ajungea să fie desemnat candidat, în 2017. Liderul PNL Gorj crede că primarul Târgu-Jiului îi vizează funcția prin atacurile fără precedent lansate vineri.

Marcel Romanescu susține, însă, că nu-și dorește scaunul de președinte al PNL Gorj ci o organizație de partid puternică, performantă. Romanescu este convins că are susținerea majorității primarilor PNL din Gorj. În opinia sa, edilii ezită să-l sprijine public pentru că au majorități de apărat în consiliile locale.

Înainte de excludere din PNL Gorj a consilierului municipal Mihai Paraschiv, Marcel Romanescu a discutat cu șefii de la București, Ludovic Orban și Raluca Turcan, care însă par să fi fost de partea lui Dan Vâlceanu, în conflictul de la Gorj. Acum, primarul Târgu-Jiului se declară foarte dezamăgit de modul în care centrul a gestionat situația.

Cât despre chestiunea cu exit-poll-ul, Romanescu zice că Vâlceanu ”minte cu nerușinare” când afirmă că știa rezultatele votului din 2017, înaintea emisiunii de la postul local de televiziune. Edilul nu-și amintește ca deputatul să-l fi sunat și să-l fi anunțat că a câștigat alegerile.

Distribuie articolul