Vâlceanu crede că a devenit o ȚINTĂ pentru PSD

de LM 0


Vâlceanu susţine că a devenit o ţintă pentru PSD de când a candidat la alegerile parlamentare şi a luat preşedinţia PNL Gorj.

Liderul liberalilor gorjeni a povestit, la Interviurile Infinit Fm, că, deşi a trecut un an jumătate, procedura privind închiderea firmelor sale nu s-a încheiat nici până în ziua de azi. Dan Vâlceanu spune că în toată această perioadă Finanţele Publice şi Antifrauda au făcut o gramadă de controale, încercând să depiteze probleme.

“Din 2012, de când am candidat la parlamentare, am fost considerat o ţintă. Vin Finanţele, Antifrauda, fac tot felul de controale, eu neavând un leu datorie la nimic. Nu ştiu ce urmăresc”, a declarat Vâlceanu.

Dan Vâlceanu a mai povestit un episod în care şi-a dat seama că este o ţintă. Deputatul a spus că, înainte de o emisiune la Antena 3, a avut o discuţie cu Eugen Teodorovici, legată de retehnologizarea Uzinei Mecanice Sadu, la care a a asistat şi mâna dreapta a lui Liviu Dragea, Anca Alexandrescu.

“Alexandrescu i-a spus “vezi că stai de vorbă cu Opoziţia, a făcut afaceri cu statul”. Mâna dreaptă a lui Dragnea mi-a verificat dosarul la virgulă. Toţi colegii care vin şi vorbesc public despre lucrurile pe care le fac ei sunt o țintă”, a mai spus liderul PNL Gorj.

Distribuie articolul