Văcaru vrea să scape țara de Dăncilă. Bârcă: Văcaru să șadă în pătrățica lui!

de LM 0

Liderii Opoziției din Gorj, indignați de gafele premierului Viorica Dăncilă. După ce, la începutul săptămânii, șefa guvernului era criticată pentru că a spus că stadionul din Târgu-Jiu a fost finalizat, acum este pusă la zid pentru gafa monumentală din vizita în Muntenegru. Aflat la Podgorița, prim-ministrul României a salutat Priștina, capitala auto-declaratului stat Kosovo, nerecunoscut de țara noastră. Alin Văcaru, secretar general PRO România, zice că în toamnă, guvernul Dăncilă trebuie neapărat dat jos.

În opinia deputatului Alin Văcaru, Viorica Dăncilă nu știe pe ce lume trăiește. Liderul Pro România speră ca 2019 să prindă România cu un alt guvern, mai performant.

”Noi suntem judecați prin prisma conducătorilor. Pe cale de consecință suntem considerați tâmpi, ca și Viorica” declară Gheorghe Pecingină. În opinia vicepreședintelui PNL Gorj nivelul de pregătire al premierului român este sub cel al unei funcționare de comune.

Nicolae Davițoiu, președinte PMP Gorj, consideră foarte grav incidentul din Muntenegru. Este de părere că actualul premier face România de râs.

Social-democrații sar în apărarea premierului Dăncilă. Primarul Cosmin Pigui crede că este victima unei campanii de denigrare bine coordonate. Edilul încearcă să explice și de ce șefa guvernului a spus că stadionul de la Târgu-Jiu este o investiție finalizată, deși nu s-a făcut recepția.

Primarul Ion Bârcă este deranjat că deputatul Alin Văcaru, care a obținut mandatul pe lista PSD, critică actuala guvernare. Îi recomandă ”să șadă în pătrățica lui” iar dacă vrea să-și vadă valoarea electorală să candideze la Primăria Târgu-Jiu, în 2020.

Distribuie articolul