Văcaru: Ponta candidează tot la Gorj. REACȚII

de LM 0

Victor Ponta va candida tot la Gorj, în 2020. Anunțul a fost făcut, la Interviurile Infinit FM, de parlamentarul Pro România, Alin Văcaru. ”Îi aștept ca pe pâinea caldă! Va fi o campanie stil Dan Diaconescu” anunță Viorel Caragea. ”Nu văd de ce Ponta ar merge în altă parte dacă tot a călărit județul ăsta 20 de ani” reacționează și deputatul Dan Vâlceanu, președintele PNL Gorj.

Declarația lui Dan Ilie Morega, făcută săptămâna trecută, la Radio Infinit, cum că ”numai fraierii l-ar mai vota pe Victor Ponta în 2020”, l-a deranjat pe Alin Văcaru. Secretarul general al Pro România a anunțat că fostul premier va candida tot la Gorj și pentru următorul mandat, cel de-al cincilea. În ceea ce-l privește, Văcaru a declarat că este posibil să nu se regăsească pe lista parlamentară din 2020.

Mihai Weber spune că o nouă candidatură a lui Victor Ponta la Gorj nu încurcă în niciun fel socotelile PSD. Nu crede că fostul premier va rupe din electoratul social-democrat.

Dan Vâlceanu este cel care pune tunurile pe Victor Ponta. Deputatul PNL îl acuză pe fostul premier că, în toți acești ani, ”s-a remarcat prin modul unic de a minți” și că de numele său este legată ”cea mai neagră perioadă din istoria Complexului Energetic Oltenia”.

Pantelimon Manta crede că Ponta va lua și din voturile PSD, în 2020.

Viorel Caragea promite o campanie ”în stilul Dan Diaconescu”, peste doi ani. Fostul comandant IPJ zice că-i așteaptă pe Ponta și Văcaru, în viitoarele confruntări electorale,  „ca pe pâinea caldă”.

Distribuie articolul