Un super fotbalist din Liga 1 îşi deschide abator. “Avem şi o fermă de vite”

de LM 0


Este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, iar toţi sunt cu ochii pe el. Chiar dacă o duce excelent în viaţa profesională, George Ţucudean, pentru că despre el este vorba, nu se rezumă doar la fotbal.

Jucătorul face parte dintr-o familie care are multe afaceri, astfel că şi el vrea să le calce pe urme părinţilor şi bunicilor săi. Acum, George Ţucudean vrea să-şi deschisă un abator, despre care promite că va fi la standarde europene.

„De anul trecut avem o fermă de vite de carne, dar și de oi. Vom face și un abator după normele europene. Carnea va fi pentru piața internă, pentru început. Abatorul sper să-l punem pe picioare în lunile care vin, iar la anul să-l inaugurăm. Totul e deja stabilit, dar momentan suntem prinși cu restul afacerilor. E destul de complicat să le facem pe toate în același timp. Dar, dacă am decis să facem un abator, atunci îl vom avea. O să fie la standarde europene! La toate afacerile pe care le deține familia mea, cred că avem cam 1.500-1.700 de angajați”, a spus George Țucudean. (spynews.ro)

Distribuie articolul