Un pompier gorjean a devenit erou după ce a salvat patru vieți omenești!

de LM 0


Un pompier gorjean a devenit, miercuri, EROU după ce, deși era în timpul liber, a intervenit fără să stea pe gânduri la un accident salvând vieți omenești.

Este vorba despre plutonierul major Valentin Popică, din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Gorj. Acesta a acordat primul ajutor unui număr de patru persoane rănite într-un accident produs la Crasna, printre ele și doi tineri de 17 ani.

Valentin era în timpul lui liber, fiind depășit de mașina care a derapat și a intrat într-un stâlp de electricitate.

“Am scos victimele. Două au leziuni mai grave, iar două leziuni minore. Maşina luase foc, dar am stins-o eu cu stingătorul. Nu mai este pericol, i-am deconectat şi acumulatorul” le-a spus pompierul colegilor ajunși la fața locului.

Polițiștii chemați la accidentul de la Crasna au constatat că s-a produs din cauza vitezei și a nerespectării regulilor de circulație. Andrei Lazăr Ion, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, spune că șoferul de 19 ani este anchetat pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul

Raspunde

Adresa ta de email nu va fi vizibila

Poti folosi aceste coduri HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>