Un nou scandal Romanescu – Lădaru! „Laș” vs „mizerabil”!

de LM 0


Un nou scandal Lădaru-Romanescu, luni după-amiază, în ședința Consiliului Local Târgu-Jiu. Consilierul ALDE l-a numit ”laș” pe primar, Marcel Romanescu reacționând cu epitetul „mizerabil” la adresa lui Eduard Lădaru.

Cearta a fost generată de faptul că primarul Târgu-Jiului anunțase, public, că nu dorește să intre în Consiliul de Administrație al Clubului Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, în locul viceprimarului Aurel Popescu. Eduard Lădaru întocmise un proiect de hotărâre în acest sens.

Consilierul ALDE l-a luat la întrebări pe primar, încă de la debutul ședinței ordinare.

Marcel Romanescu a explicat, din nou, că nu dorește să intre în conducerea Pandurii Târgu-Jiu și a propus să fie organizată o ședință de îndată, special pe problemele clubului de fotbal, aflat în insolvență.

„Vreau să știu ce s-a întâmplat cu milioanele de euro, de ce s-a ajuns aici” a comentat edilul.

Consilierii PNL au luat foc, acuzându-l pe Lădaru că le bagă sub nas un proiect de hotărâre inoportun, iar cearta dintre Marcel Romanescu și consilierul ALDE a degenerat.

Viceprimarul Aurel Popescu, reprezentantul Consiliului Local Târgu-Jiu în AGA Pandurii Lignitul, s-a arătat deranjat că-i este menționat numele mereu, când e vorba despre clubul de fotbal, și a precizat că nu are nicio vină privind intrarea acestuia în insolvență.

Distribuie articolul