Un nou scandal în alianța PSD-ALDE! Filip pune tunurile pe social-democrați după ce a primit numai 10 miliarde de lei vechi

de LM 0


Un nou scandal în alianța PSD-ALDE! Filip pune tunurile pe social-democrați după ce a primit numai 10 miliarde de lei vechi, la împărțirea făcută, joi, de Consiliul Județean Gorj. Primarul din Rovinari acuză că sumele pentru echilibrarea bugetelor locale au fost repartizate politic, sugerează că ar fi fost supus la presiuni pentru a trece la PSD și afirmă că social-democrații ar fi încercat să-i schimbe majoritatea în consiliul local. În replică, Mihai Weber declară că Rovinariul a primit, la sfârșitul anului trecut, o sumă record de la guvernul PSD.

Robert Filip este foc și pară după ce a primit numai 10 miliarde de lei vechi de al Consiliul Județean. Edilul zice că are mai multe fonduri atrase ca orice altă primărie din județ și că nu i se pare normal ca o comună cu 5000 de oameni, fără niciun proiect european, să primească de la CJ 29 de miliarde de lei vechi, aluzie, probabil, la Padeș.

Filip afirmă că i s-a cerut ”să se facă roșu”, adică să treacă la PSD. Edilul anunță că nu va face un astfel de pas, pentru că este de dreapta. Primarul din Rovinari acuză că unii dintre edili și-au făcut salarii foarte mari și au primit, acum, bani de la Consiliul Județean ca să le achite.

Filip ne-a mai spus că Primăria Rovinari a fost la un pas de a intra în blocaj. L-a evitat, însă, prin faptul că și-a aranjat un sprijin politic la București.

”Boza a aranjat la minister și a blocat cotele! Pot să mă constrângă ei cât vor, astea sunt tactici comuniste de oameni de slabă calitate! O să-i bat la alegeri” mai spune primarul din Rovinari care acuză PSD c-a încercat să-i schimbe și majoritatea în consiliul local.

În replică, Mihai Weber spune că Robert Filip ”scornește povești de adormit copiii”. Liderul PSD Gorj neagă c-ar fi încercat schimbarea majorității în Consiliul Local Rovinari, prin alianță cu liberalii. Weber îi recomandă lui Filip să-și spună nemulțumirile în alianță. Cât despre banii alocați Rovinariului, deputatul afirmă că localitatea a primit, de la actualul guvern PSD, cele mai mari sume din istoria sa.

Distribuie articolul