Un lider PSD s-a hotărât: „99% voi candida la Primăria Târgu Jiu în 2020 !” Un eșec recent l-a făcut să ia această decizie

de LM 0


Noi surprize în politica din Gorj. Vicepreședintele PSD, Mihai Prunariu este decis în proporție de 99% să candideze la Primăria Târgu Jiu, în 2020. Șeful Asociației Județene de Fotbal Gorj a făcut anunțul, joi seară, la un post local de televiziune. Unii comentează că Prunariu este nemulțumit că n-a primit postul de secretar de stat, promis de partid.

Mihai Prunariu vrea să candideze la Primăria Târgu Jiu. N-a anunțat mai întâi la partid, ci în presă. Șeful fotbalului județean spune că decizia este luată în proporție de 99%.

Prunariu vrea să fie inclus în sondajul de opinie pe care PSD îl va face în această toamnă. Liderul organizației, Florin Cârciumaru, a anunțat că-și dorește ca, în alegerile europarlamentare și prezidențiale de anul viitor, candidatul la Primăria Târgu Jiu să fie vârf de lance.

Întrebat de jurnaliști despre intenția lui Mihai Prunariu, primarul liberal Marcel Romanescu n-a prea avut ce să comenteze. Edilul a anunțat, însă, că este interesat de o nouă candidatură, în 2020.

Primvicepreședintele PNL Târgu Jiu, Eduard Berca, a fost surprins de anunț. Observă că-n PSD sunt mulți ”pseudo lideri” care vizează candidaturi independente. Le amintește și pe cele ale lui Ion Ciocea și Ion Călinoiu.

Amintim că Mihai Prunariu a fost unul dintre cei mai înfocați susținători ai fostului internațional Ionuț Lupescu la recentele alegeri pentru șefia Federației Române de Fotbal. Eșecul categoric înregistrat de Lupescu ar putea fi un alt factor care i-a schimbat planurile lui Mihai Prunariu.

Distribuie articolul