”Un joc penibil” – decizia lui Marcel Romanescu de mutare a lui Marian Rotaru

de LM 0


”Un joc penibil” – este în opinia lui Aurel Popescu decizia lui Marcel Romanescu de mutare a lui Marian Rotaru de la Direcția de Patrimoniu la cea de Protecție Socială, din cadrul Primăriei Târgu-Jiu. Viceprimarul a pus, din nou, astăzi, tunurile pe primari. Popescu l-a acuzat pe Romanescu că îl protejează pe Rotaru și i-a cerut să sesizeze organele abilitate dacă are suspiciuni de fraudare a încasărilor de la Piața Centrală.

Aurel Popescu consideră că mutarea lui Marian Rotaru pe postul de director adjunct al Direcției de Protecție Socială este doar ”un joc penibil”, în condițiile în care Alina Toader ar putea reveni în această funcție, dacă nu va promova concursul pentru postul de director executiv.

Viceprimarul l-a criticat pe primarul Marcel Romanescu pentru această decizie. În plus, a comentat că, în maximum o lună, Comisia de Disciplină ar fi trebuit să dea un verdict în scandalul ”Pedichiura”.

Popescu este convins că primarul Romanescu îl protejează, de fapt, pe Marian Rotaru. Viceprimarul a respins teza conform căreia fostul șef de la Patrimoniu ar fi, de fapt, protejat de PSD, pentru că fostul primar Florin Cârciumaru l-a angajat.

Referindu-se la încasările de la Piața Centrală și suspiciunile c-ar fi fost fraudate, viceprimarul i-a recomandat primarului Romanescu să se adreseze organelor abilitate. Viceprimarul a vorbit din nou despre costurile pe care municipalitatea le are cu Parcarea Rodna.

În replică la acuzația lui Aurel Popescu că l-ar proteja pe Marian Rotaru, Marcel Romanescu a răspuns că termenul în care Comisia de Disciplină poate lua o măsură în privința scandalului ”Pedichiura” este de 1 an.

Distribuie articolul