”Un afront adus noii echipe de conducere a PSD Gorj”

de LM 0

”Un afront adus noii echipe de conducere a PSD Gorj”- asta este în opinia lui Dan Ilie Morega, refuzul primarilor de a ocupa funcții de vicepreședinți, în urma conferinței județene de alegeri care va avea loc duminică, 3 martie. O listă provizorie cu cei 17 vicepreședinți a început să circule pe piață. Ea include nume vechi precum cele ale lui Dorin Hanu sau Andrei Maioreanu, dar și unele noi Gabriel Giorgi sau Mihai Gherghe. Sunt și nemulțumiți care încă speră să facă parte din echipa de conducere a tandemului Weber-Popescu.

Bebe Ionică nu va mai fi vicepreședinte PSD Gorj, după alegerile de duminică. Deține această funcție din anul 2009. A decis să renunțe pentru că, spune el, are o vârstă și nu ar mai putea face față noilor responsabilități politice. Ionică ne-a mai declarat că, deși nu va mai avea funcție importantă în partid, nu va părăsi PSD.

Primarul din Turburea, Ion Bârcă, are nemulțumiri legate de persoana lui Bebe Ionică. Îi reproșează unele articole publicate în cotidianul pe care social-democratul îl deține.

Luis Popa nu apare pe lista provizorie a ”Tandemului”, despre care se vorbește în aceste zile. Fostul șef Polaris lasă impresia că încă poartă negocieri.

PSD Târgu-Jiu îl va propune pe Aurel Popescu pentru o funcție de vicepreședinte la județ, am aflat de la președintele executiv al organizației municipale, Adrian Tudor.

Dan Ilie Morega, președintele Institutului de Politici și Investigații Publice, crede că este un afront pentru noua echipă de conducere a PSD Gorj faptul că niciunul dintre zecile de primari n-a acceptat să ocupe un post de vicepreședinte.

Distribuie articolul