Ultimatum pentru Teja

de LM 0

  • Antrenorul este aşteptat să semneze până miercuri, apoi postul va fi oferit altcuiva

Mihai Teja a tot amânat să semneze contractul, ba chiar a fugit atunci când a fost întrebat de presă despre proiectul Pandurii, destule motive să se pună semne de întrebare. Ei bine, Mihai Teja nu este decis 100% dacă va semna contractul cu echipa gorjeană, însă oficialii echipei mai aşteaptă până miercuri parafarea actelor, după care se vor reorienta spre un alt tehnician. Sunt şanse din ce în ce mai mari ca Mihai Teja să nu semneze cu Pandurii, lipsa unei garanţii din partea clubului fiind principalul obstacol…

 

Ezită să semneze

Mihai Teja a fost contactat de publicaţia noastră şi ieri înainte de antrenament pentru a se obţine un punct de vedere din partea lui în legătură cu proiectul Pandurii. Din păcate, Mihai Teja nu a declarat nimic, s-a scuzat că nu poate oferi declaraţii, după care a închis telefonul.

Imediat l-am contactat pe administratorul special, Marin Golea, acesta neputând să confirme dacă Mihai Teja va semna sau nu cu Pandurii. „Nu a semnat până acum. Probabil are semnele dânsului de întrebare şi de asta nu a semnat. Eu sper să semneze. Până miercuri ar trebui să semneze pentru a putea să-i luăm la de FRF acel ID de antrenor pentru a sta pe bancă. Dacă nu semnează sigur găsim variante, este Gugu sau Bejinaru în cadrul clubului. Dar alte este notorietatea lui Mihai Teja ca şi antrenor principal, are un nume important ce ne poate ajuta în această luptă de promovare. Sunt echipe puternice în Liga 2, o să fie o luptă tare la promovare”, spune Marin Golea.

Administratorul special de la Pandurii, spune că Teja a mai cerut şi transferuri. „A mai solicitat jucători, un mijlocaş central de anvergură şi cu experienţă, un vârf dar şi un fundaş central. Vedem ce ne permitem la situaţia pe care o are clubul”, a mai declarat Marin Golea.

 

O parte din jucători au semnat

În ceea ce priveşte contractele jucătorilor, o parte dintre nou veniţi şi-au pus semnătura pe noile înţelegeri. Ba mai mult, luni dimineaţa, directorul sportiv al pandurilor, Viorel Cioară a fost la Federaţia Română de Fotbal pentru a înregistra noile contracte.

 

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul