Turneu de tenis de câmp la Târgu-Jiu

de LM 0

sport-4

Tenisul de câmp revine în prim plan la Târgu-Jiu. Astfel, în perioada 25-30 martie, Clubul Sportiv Tenistar Târgu-Jiu, în colaborare cu Federaţia Română de Tenis, organizează Cupa „Top Mirual” la tenis de câmp. Întrecerea este dedicată copiilor de la categoriile de vârstă 10, 12 şi 14 ani, locaţia de desfăşurare a turneului fiind baza sportivă Mirual, situată pe strada Narciselor nr. 20.

Trebuie menţionat faptul că acest turneu este unul important în calendarul Federaţiei Române de Tenis, cea care oferă un punctaj mare acestui turneu. Şi cum miza este mare, şi interesul sportivilor este la fel, lucru confirmat de organizatori. „Înscrierile au depăşit orice aşteptări astfel că peste 150 de copii din toată ţara vor juca tenis în Târgu-Jiu timp de o săptămână”, se arată într-un comunicat de presă.

Trebuie menţionat faptul că prima zi de concurs va fi vineri, 25 martie. La acest turneu vor participa şi sportivi gorjeni, aceştia fiind: Bianca Bărbulescu, Cezara Pencea, Cristiana Vişan, Dana Barbu, Andreea Mihart, Ştefania Cherteş, Sara Pistol, Andrei Vîlceanu, Armand Costache, Alex Petcu sau Cezar Mihai Vîlceanu.

(C.B.)

Distribuie articolul