Tudor și Romanescu s-au acuzat, joi, reciproc că și-au bătut joc de Robert Bălăeț

de LM 0


Tudor și Romanescu s-au acuzat, joi, reciproc că și-au bătut joc de Robert Bălăeț, noul șef al Clubului Sportiv Municipal, nevalidat în funcție din cauza scandalurilor politice de la Târgu-Jiu.

Mai întâi, viceprimarul PSD a lansat o serie de atacuri la adresa primarului liberal, afirmând, din nou, că n-a fost organizat corect concursul pentru șefia CSM, în sensul că n-a fost selecție de proiecte de management, așa cum prevedea regulamentul depus la minister.

Adrian Tudor a comentat că Marcel Romanescu și-a bătut joc de sportivul Robert Bălăeț, prin modul în care a organizat concursul. Viceprimarul s-a întrebat dacă proba interviu a fost înregistrată video.

În replică, Marcel Romanescu afirmă că aleșii PSD-ALDE-PSRo sunt cei care și-au bătut joc, de fapt, de Robert Bălăeț, refuzând să-l voteze în fruntea CSM.

Primarul Târgu-Jiului dă asigurări că Bălăeț a îndeplinit toate condițiile pentru a fi confirmat director al clubului municipal. Instanța va stabili dacă noul șef CSM va fi plătit sau nu, pentru această perioadă în care se tergiversează numirea în funcție.

Distribuie articolul