Ţucudean, „bijuteria” de vânzare a pandurilor

de Admin 0

Mai sunt câteva zile şi se încheie perioada de transferuri în Liga 1. Cel mai bun marcator al echipei gorjene este George Ţucudean, jucător care a refuzat să vină la echipă. Ba mai mult, Ţucudean vrea să devină liber de contract şi să plece, însă zilele au cam intrat în sac. Gorjenii nu sunt de acord să-l lase să plece, aşa că cer în locul lui suma de 250 de mii de euro, exact cum scrie în contract. „Este o valoare a clubului, nu putem să-l cedăm pur şi simplu”, spun oficiali ai pandurilor.

 

Timpul îi presează

George Ţucudean nu a intrat în aceeaşi categorie cu jucătorii care s-au despărţit de Pandurii în această iarnă. Acestui jucător nu i s-a reziliat contractul, iar pentru a pleca, fotbalistul trebuie să găsească o echipă care să achite clauza de reziliere în valoare de 250 de mii de euro. Dar cine să dea aceşti bani?

Cert este că oltenii sunt dispuşi să negocieze, având şi o altă variantă. „El este jucătorul nostru. Dacă vrea să plece, trebuie să achite cineva suma de 250 de mii de euro. Mai este puţin şi se termină perioada de transferuri, iar noi îl aşteptăm la discuţii. Comitetul Creditorilor nu acceptă ca Ţucudean să fie lăsat să plece din postura de liber de contract, aşa că am fi de acord să scădem din banii pe care îi cerem pe el cu condiţia să nu mai trebuiască să dăm şi noi cei 24 de mii de euro cât avem la noi. Să ni se mai dea 225 de mii de euro”, a spus Marin Golea.

 

Nu cedează nimeni

Dacă George Ţucudean vrea să mai joace în actualul sezon, trebuie să-şi rezolve până luni seara probleme contractuale cu Pandurii. Altfel va rămâne blocat la Pandurii, însă nu va juca pentru această echipă. „Nu cred că vrea să mai joace pentru noi. Noi aşteptăm zilele acestea să mai discutăm şi să vedem cum se rezolvă situaţia. Agentul lui şi avocatul ne-au spus că o să-l legitimeze provizoriu la alt club pe perioada litigiului cu noi, însă este neregulamentar. Acum are o scutire medicală, el nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei noastre până acum, dar nu a prezentat acel certificat medical”, a mai punctat Marin Golea.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul