Trupa Paraziții, dată în judecată de Sindicatele din Poliție

de LM 0


Sindicaliștii din Poliție doresc să dea în judecată trupa Paraziții din cauza unei piese pe care aceștia au scos-o recent, și anume ”Antimiliție”. Motivul? Polițiștii consideră că versurile melodiei sunt jignitoare.

”Săptămâna viitoare, la Tribunalul Municipiului Bucureşti, îi vom acţiona în judecată pentru calomnie şi pentru ce mai găsesc avocaţii acolo, că nu poţi să-i înjuri pe toţi poliţiştii din ţara asta la modul ăsta. Adică fiecare mai greşim, dar totuşi, este foarte mult”, a declarat, pentru Mediafax, Iulian Surugiu, preşedintele Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie (SNAP).

„Nu am spus niciodată că avem numai poliţişti deştepţi, frumoşi, dar nici aşa, în halul ăsta, mai ales de familii. Ne-au înjurat de toţi sfinţii şi de toţi răniţii! Deocamdată, nu ştim ce fel de daune vom cere”, a mai declarat Surugiu.

Iată o parte din versurile melodiei: ”Dacă n-ai imaginaţie, fă-te poliţist/ N-ai făcut nimic în viaţă, fă-te poliţist/ Băi, lingău convins, dacă n-ai niciun vis fă-te poliţist/ Fă-te poliţist! Hai fă-te poliţist!”.

Distribuie articolul