Tragedia imensă din viața lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon România. Mama lui a murit de cancer la pancreas la doar 39 de ani

de LM 0


Prezentatorul de televiziune Cosmin Cernat a avut parte de o dramă imensă în viața lui, atunci când și-a pierdut mama, care a fost răpusă de cancer.

Cosmin Cernat este cunoscut din postura de prezentator al emisiunii Exatlon România, de la Kanal D, dar și de comentator sportiv. Un secret dureros despre care Cosmin Cernat a vorbit foarte rar este moartea mamei sale. Aceasta avea doar 39 de ani când a fost răpusă de cancer la pancreas.

„E prima oară când vorbesc despre acest subiect. Eu eram copil, aveam 6 ani, când mama a murit de cancer la pancreas. În urmă cu ani, bunica din partea mamei a murit de aceeași boală. Mi-a luat aproape 10 ani până să spun că mama a murit de cancer, nu puteam rosti numele bolii. Pe atunci medicina nu era atât de evoluată, iar după ce au operat-o, trei zile mai târziu au adus-o acasă, iar după alte trei zile povestea ei pe acest pământ s-a terminat. Avea 39 de ani, era o femeie foarte frumoasă!”, mărturisea Cosmin Cernat, care a avut o relație cu atleta Monica Iagăr, într-un interviu pentru un post de televiziune. (libertatea.ro)

Distribuie articolul