Tensiune maximă la Primăria Târgu-Jiu. Viceprimarul Tudor dat afară, joi, din ședința operativă de primarul Romanescu!

de LM 0


Tensiune maximă la Primăria Târgu-Jiu. Viceprimarul Tudor dat afară, joi, din ședința operativă de primarul Romanescu. Supărat, vicele anunță că nu va mai participa la astfel de discuții în care se stabilesc prioritățile pentru oraș. Tudor îl acuză pe Romanescu, din nou, că este înconjurat de ”interlopi și proxeneți”. ”Eu prefer să fiu înconjurat de oameni de bună credință, nu de proști” răspunde primarul municipiului.

Adrian Tudor a reușit să-l enerveze pe primar în momentul în care l-a întrebat de sculptorul care ar fi realizat opera într-o singură zi, la Tabăra “Brâncușiana”. Marcel Romanescu a prezentat cazul la un post de televiziune, dorind să justifice de ce crede că tabăra anuală de sculptură nu-și mai are rostul.

Viceprimarul Tudor anunță că n-are de gând să mai participe la ședințele operative. Susține că primarul Romanescu nu-i ia în calcul niciun proiect. Tudor crede că Romanescu a făcut o fixație pentru persoana sa. Viceprimarul este supărat că Leonida Belgher a strigat ”hoții!” către consilierii PSD, la ședința de la teatru și acuză că primarul este înconjurat de ”interlopi și proxeneți”.

Primarul Marcel Romanescu nu vrea să comenteze pe tema incidentului de joi. Spune doar că viceprimarul a depășit limitele unei discuții colegiale. Cât despre faptul c-ar avea alături interlopi, Marcel Romanescu spune că preferă să fie înconjurat de ”oameni de bună credință, nu de proști”.

Și viceprimarul Aurel Popescu a fost prezent la ședința cu scântei de joi. Este indignat de cele întâmplate. Zice că a preferat să iasă din sală, odată cu Adrian Tudor.

Distribuie articolul