Tenică Popescu: Am tulburat echilibre tendențioase, la Minprest. Giorgi: Sugera să-i dau postul de director adjunct

de LM 0

”Eftemie Popescu s-a supărat că nu l-am pus director adjunct la Minprest”. Gabriel Giorgi reacționează după ce consilierul ALDE a sugerat că s-ar petrece nereguli în societatea rovinăreană.

La Interviurile Infinit FM, Eftemie Popescu a declarat că nu i-ar fi fost prelungit contractul de muncă la Minprest pentru că ”a tulburat niște echilibre tendențioase” și ”a aflat prea multe”.

Într-un dialog cu Viorel Caragea, Popescu s-a lăudat că a adus contracte de zeci de miliarde de lei vechi societății prestatoare de servicii în minerit și energie. Eftemie Popescu a fost încadrat, în primăvară, pe perioadă determinată, ca șef de departament la Minprest Rovinari. Consilierul ALDE susține că nu i-a fost prelungit contractul pentru că a observat anumite ilegalități.

Gabriel Giorgi, directorul Minprest Rovinari, a explicat de ce n-a prelungită colaborarea cu Eftemie Popescu: unitatea n-a mai avut nevoie de serviciile sale. Giorgi susține că Popescu i-ar fi sugerat că-și dorește postul de director adjunct al Minprest. Șeful societății rovinărene îi cere fostului colaborator să spună public ce lucruri nelegale a depistat.

În plus, Giorgi îl acuză pe consilierul local ALDE c-ar fi trimis anumite extrase unor parlamentari.

Distribuie articolul