TELEȘTI. Contre PSD-ALDE pe tema deszăpezirii. Mischie: Bâldea îl sabotează pe primar din prima zi

de LM 0

Contre la Telești între PSD și ALDE pe tema deszăpezirii.

Pe paginile de socializare, liberal-democrații i-au acuzat pe social-democrați c-au ținut intenționat trase pe dreapta plugurile de deszăpezire, pentru a-i afecta imaginea primarului Ion Mischie.

Amintim că edilul, deși are carnet PSD, a apărut în conferință de presă a ALDE pentru a anunța că va candida din partea acestui partid, în 2020.

Pe facebook, Cristian Mischie, liderul ALDE local, a anunțat că a reușit să curețe de zăpadă drumurile din comună, cu tractorul său și al unui alt localnic.

Cristian Mischie susține că fostul edil Romulus Bâldea, care și-a pierdut mandatul câștigat în 2016 după ce a fost declarat incompatibil, l-ar sabota încă din prima zi pe Ion Mischie, edilul ales în parțialele din 2017.

La rândul său, Romulus Bâldea afirmă că primarul Ion Mischie a intrat în campanie electorală, din ziua în care a apărut în conferința de presă a celor de la ALDE.

Fostul edil zice că este bine că au acționat mai multe pluguri pe drumurile din Telești, comuna a avut de câștigat din această competiție între politicieni.

Distribuie articolul