Tăriceanu, candidatul preferat al lui Cârciumaru: „Așa am avea șanse să intrăm în turul doi”

de LM 0


Poziții contradictorii în cadrul PSD Gorj. Cârciumaru crede că numai cu Tăriceanu, partidul poate avea șansa de a ajunge în turul doi al prezidențialelor. Weber, pe de altă parte, este convins că PSD poate intra în turul doi și cu candidat propriu.

Luni, la Interviurile Infinit FM, senatorul Florin Cârciumaru a criticat faptul că PSD nu și-a stabilit nici până acum candidatul pentru Cotroceni.

”Am văzut că și să intrăm în turul doi ar fi o performanță! Asta spune foarte multe, scoate în evidență debusolarea din partid din ultimul timp”a comentat liderul social-democrat.

Cârciumaru nu crede că PSD are, în acest moment, un candidat care să fie sigur pe victoria la prezidențiale. În opinia sa, singurul care poate asigura intrarea PSD în turul doi este liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Luni, în Comitetul Executiv al PSD, s-a stabilit, însă, că partidul va merge pe mâna unui candidat propriu la alegerile prezidențiale. Liderul organizației Gorj, Mihai Weber, este convins că PSD are resursă care să asigure intrarea în turul doi.

Distribuie articolul