Țara lui Papură Vodă! Târgujiancă amendată pentru că a schimbat, pe banii ei, ușa blocului

de LM 0


A vrut să facă o faptă bună dar a ajuns să fie amendată de Poliția Locală.

O târgujiancă a încasat o amendă de 200 de lei după ce s-a apucat, pe banii ei, să schimbe ușa de la intrarea în bloc și să renoveze holul și spălătoria.

Tomița Dalidis a primit bani pentru lucrările respective de la fiul său, aflat la muncă în Suedia de peste zece ani. Ca să nu se facă de râs, atunci când își aduce acasă prietenii din străinătate, fiul i-a trimis bani mamei ca să schimbe imaginea blocului, măcar până la etajul 1, acolo unde se află apartamentul familiei.

Vecina care locuiește la parter, însă, o polițistă, a fost deranjată de zgomotele făcute de muncitori și a sunat la Poliția Locală. „Fiul meu a fost rugat de suedezi să vină să-i vadă locuința, dar a zis unde să-i duc mamă în ghetoul ăla că intri în scara blocului și zici că e dezastru. Când a venit acasă, pe lângă renovările la apartament a zis să schimbăm și ușa de la intrare, s-o punem pe cea veche la uscătorie. Polițiștii mi-au zis că fost trimiși deci au venit cu dedicație la sigur că ne găsesc lucrând, vecina de jos m-a reclamat că învăța pentru examen și nu putea să se ducă să învețe decât aici. Venea mereu când lucram la mine la ușă și i-am zis dar tu când ai făcut nu ai deranjat pe nimeni ? Ea a zis că nu, dar ce a avut percutanta camuflată ? Dă-mi-o și mie pe aia, nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită”, a spus Dalidis.

Femeia a plătit imediat amenda pe care i-au aplicat-o polițiștii locali. Nu a vrut să aibă datorii la stat deși ar fi putut s-o conteste în instanță. „A fost primită o sesizare, la fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Locale Târgu Jiu, a fost aplicată o sancțiune de 200 de lei conform legii nr 61/1991, faptele comise sunt prevăzute la articolul 2, punctul 25”, a sunat declarația oficială a purtătorului de cuvânt al Poliției Locale, Alexandru Petrița.

Distribuie articolul