Tânărul Pîrcălabu, noul pariu al pandurilor

de LM 0

sport-2

Adelin Pîrcălabu este pariul lui Petre Grigoraş pentru actualul sezon. Fotbalistul care a marcat de două ori în poarta Stelei Roşii Belgrad poate fi revelaţia din lotul oltenilor. Ba chiar tehnicianul pandurilor spune că tânărul Pîrcălabu s-a adaptat perfect în lotul echipei mari, acolo unde şi-a dobândit şi o poreclă: „Iepurele”.

 

Are lipici la gol

Tehnicianul Grigoraş rămâne la părerea că unii tineri nu au reuşit să crească în valoare, însă are şi câţiva remarcaţi. „La unii nu se vede o creştere deosebită, alţii au făcut un pas în faţă, Piţian, Trifu sau Pîrcălabu”, spune Grig. Acesta îşi aduce aminte cum acum câţiva ani l-a promovat pe autorul celor două goluri din amicalul cu Steaua Roşie. „Îmi aduc aminte că pe Pîrcălabu eu l-am luat prin 2011 la un amical la Turceni, când s-a inaugurat terenul de acolo. Cred că a dat şi un gol atunci. A crescut, are calităţi. Nu mă iau după golurile marcate cu Steaua Roşie, într-adevăr sunt nişte execuţii excelente, însă ambiţia, determinarea, dar şi faptul că aleargă extrem de uşor şi bine îl ajută. Este agreat de echipă, prin modul lui de a fi se face plăcut. Sper să continue pe aceeaşi linie, şi de ce nu, să fie un jucător important”, a punctat Grigoraş.

 

Grig le cere sacrificiu

Tot principalul pandurilor spune că are aşteptări mari de la tinerii care sunt în lotul primei echipe, jucători veniţi de la echipa a doua a clubului. „Echipa arată că există perspective. Sunt şi tineri, ştiţi că eu am promovat mulţi de-a lungul timpului. Acum depinde şi de ei ca o încercare de promovare să fie continuată cu o reuşită, pentru că este nevoie de dorinţă, sacrificiu şi ambiţie şi din partea lor”, a încheiat Grigoraş.

 

Acum am venit prima oară cu echipa în cantonament, am marcat, am făcut un joc bun, mulţumesc antrenorului că a avut încredere în mine„, a spus Adelin Pârcălabu.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul