Susținătorii declarați ai luiRomanescu îi aplaudă atitudinea de la întâlnirea cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan

de LM 0


Susținătorii declarați ai lui Marcel Romanescu îi aplaudă atitudinea de la întâlnirea cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan, în care edilul și-a criticat propriul partid, numindu-i pe liberalii gorjeni ”blatiștii de serviciu ai PSD”. Pantelimon Manta, Nicolae Ivan și Ion Fugaru cred că primarul Târgu-Jiului a procedat corect spunând și-n fața șefilor de la București ceea ce declară de mai bine de un an în presa locală de la Gorj, și anume că n-a fost lăsat să candideze în 2016, ori că liberalii s-au vândut PSD-ului ”pe grăunțe”.

Pantelimon Manta spune că discursul șocant al lui Marcel Romanescu, cu câteva zile înainte de alegeri, s-a încadrat în tabloul războiului public pe care îl poartă cu Dan Vâlceanu.

Deși nu l-a mirat atitudinea primarului Târgu-Jiului, Manta recunoaște că războiul din PNL Gorj va avea consecințe nefaste. În opinia sa, liberalii nu vor depăși 20% la europarlamentarele de duminică.

Ion Fugaru observă că Marcel Romanescu i-a urmat exemplul. Fostul viceprimar din Târgu-Cărbunești amintește că i-a vorbit în față fostului lider PDL, Emil Boc, despre blaturile de la alegerile din 2012.

Viorel Caragea vede, însă, total diferit lucrurile. În opinia sa, discursul lui Marcel Romanescu a fost un răspuns la ”bunătatea lui Dan Vâlceanu” care i-a trecut multe cu vederea.

Distribuie articolul