Super transfer pentru Pandurii

de LM 0

  • Sergiu Negruţ este cel mai important nume din actuala campanie de transferuri a pandurilor

 

Pandurii a dat lovitura cu patru zile înainte de redebutul sezonului. Robert Bălăeţ, directorul sportiv al pandurilor, a reuşit să-l convingă pe Sergiu Negruţ, jucător care are în CV un campionat şi o cupă câştigată cu CFR Cluj să vină la Târgu Jiu. Mutarea  este una importantă dată fiind componenţa lotului echipei gorjene…

 

E de perspectivă!

Sergiu Negruţ are 23 de ani, este un mijlocaş care poate juca pe mai multe posturi, fiind un decar de meserie. Mijlocaşul nu a prea prins prima echipă a CFR-ului în prima parte a sezonului, având doar cinci prezenţe în teren. Mai mult, Negruţ este un jucător de perspectivă al campionatului, un jucător care poate face diferenţa.

În plus, Flavius Stoican şi l-a dorit de la bun început pe Sergiu Negruţ, jucător care are şanse de a fi titular chiar în meciul de vineri cu CSM Poli Iaşi.

 

Mai vin 1-2 jucători

Pandurii nu se va opri aici cu transferurile. Gorjenii vor încerca să mai aducă 1-2 jucători importanţi, chiar până la meciul de vineri cu CSM Poli Iaşi. „Orice jucător care ne poate fi de folos este binevenit”, a declarat Flavius Stoican, antrenorul pandurilor.

COSMIN BRUJAN

Distribuie articolul