Stoican mai vrea întăriri! Dar cine să vină!?

de LM 0

Din păcate, lotul pandurilor nu este aşa cum şi-l dorea Flavius Stoican. În continuare mai sunt anumite poziţii descoperite, iar antrenorul gorjenilor este nevoit fie să improvizeze, fie să dea credit unora care nu prea au valoare de Liga 1. De exemplu, în atac, Pandurii are mari probleme neavând un atacant veritabil, acest compartiment fiind descoperit total. „În fiecare zi mă uit la fiecare jucător care mi se propune. Dar suntem atenţi şi la ce-am putea aduce. Aş vrea un atacant, Sergiu Negruţ este un jucător care joacă în spatele vârfului. Aş vrea un atacant care să dea goluri, care ţine de minge, să creeze situaţii. Un jucător de valoare, dar e greu să găsim”, spune antrenorul pandurilor, Flavius Stoican.

Acesta spune că pe Cristi Sîrghi îl va folosi acolo unde are mai mare nevoie în anumite momente. „El poate juca şi fundaş, dar şi mijlocaş central. Am nevoie de el şi ca mijlocaş central dar şi fundaş central. Pot să-i rotesc, fiecare poate aduce aportul necesar”, spune Stoican, antrenor care abia aşteaptă să-i aibă la dispoziţie şi pe fraţii da Silva. „Am promisiuni că până la meciul cu Timişoara vor fi gata de joc. Discut zilnic cu ei, iar faptul că nu au jucat le-a adus o dezamăgire mare. Însă, ei sunt deosebiţi şi au înţeles situaţia, aşa că abia aşteptă să joace”, spune Stoican.

Şi directorul sportiv al pandurilor, Robert Bălăeţ  spune că s-au căutat jucători de valoare, dar nu au fost găsiţi. „Mai avem două locuri libere, sper să-i legitimăm pe cei doi fraţi brazilieni. Am contactat zeci de atacanţi, dar cerinţele sunt dure. Atacanţi liberi buni nu se găsesc. În România nu am găsit nimic, iar străinii cam fug de ţara noastră,. Nu am riscat cu nişte jucători pe care nu-i ştiam”, a mai spus şi Bălăeţ.

C.BRUJAN

Distribuie articolul