Stoican luat la rost de Prunea !

de LM 0

Fostul antrenor al pandrilor, Flavius Stoican a fost ţinta atacurilor venite din partea lui Florin Prunea. Faptul că Stoican va merge să antreneze pe CSM Poli Iaşi l-a deranjat peste măsură pe Prunea. „Îi transmit lui Stoican că nu s-a răcit încă la Iaşi „cadavrul” actualului antrenor şi că nu e normal să procedeze în acest mod faţă de un coleg de-al său”, a sunat atacul lui Florin Prunea.

Ei bine, situaţia la CSM Poli Iaşi este complicată, iar Stoican nu pare să aibă zile uşoare în Moldova. „La ce să vină Stoican la Iaşi? Magaziner este, maseur este la club. Nu are ce să facă aici. Antrenor nu se poate. Antrenorul lui CSM Poli Iaşi este Eugen Neagoe, iar preşedinte sunt eu, Florin Prunea. Stoican nu are ce să caute la Iaşi. Neagoe este antrenorul clubului şi se va prezenta la reunirea lotului, pe 17 iunie, împreună cu toţi jucătorii. Stoican e inconştient. Cum să vină să semneze cu o echipă care antrenor sub contract!?”, se întreabă retoric Florin Prunea.

 

Şi Cioinac merge la moldoveni

Ionuţ Cioinac, mijlocaşul central care a evoluat pentru Pandurii în a doua parte a sezonului este şi el foarte aproape de a semna cu CSM Poli Iaşi. Trebuie spus că Ionuţ Cioinac ar o ofertă şi din Republica Moldova, dar este tentat să aleagă Poli Iaşi datorită faptului că ar lucra din nou cu Flavius Stoican…

C.BRUJAN

Distribuie articolul